پیتزا خانگی
زمان پخت بستگی به فر شما و اندازه پیتزا دارد. لطفا نکات زیر را برای یافتن بهترین راه برای پخت پیتزای خود در خانه ببینید. دستور العمل های مختلف پیتزا وجود دارد و هر کدام به روش خود خوشمزه هستند. فرقی نمی کند پیتزای خود را غلیظ یا نازک دوست داشته باشید، یک دستور غذا برای شما وجود دارد.
هر چیزی که دوست دارید، هیچکس نمی تواند یک پیتزای تازه از اجاق را که بویی مست کننده، دعوت کننده و مقاومت ناپذیر دارد، رد کند. وقتی زمان حفاری فرا رسید، یک چنگال و یک چاقو بردارید. این همان چیزی است که می خواهید وقت خود را صرف آن کنید. این خوراکی است که با عشق فراوان تهیه شده است و باید آن را تا سیر شدن شکم میل کنید.
طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس
وقتی پیتزا تمام شد، با استفاده از پوست پیتزا آن را از فر پیتزا خارج کنید. برای برش پیتزا به قطعات مناسب، از کاتر پیتزا برای برش خمیر استفاده کنید. همچنین می توانید با مخلوط کردن رب گوجه فرنگی با آب، سیر خرد شده، عسل، روغن زیتون و نمک ظاهر آن را تغییر دهید تا طعم متفاوتی ایجاد کنید. خمیر را بعد از خالی کردن دوباره با دست به مدت یکی دو دقیقه دیگر ورز دهید. این به تعادل حباب هایی که در داخل خمیر ایجاد شده اند کمک می کند.
طرز تهیه پیتزا خانگی در فر برقی
خمیر را به صورت گلوله های الاستیک جداگانه برش دهید و با یک حوله بپوشانید. پیتزاسازهای حرفه ای همیشه خمیر را با دست دراز می کنند. اگر کار را خیلی سخت می بینید، از یک سوزن استفاده کنید. آنها در زمینههای خود متخصص هستند که بهترین راهها را برای کمک به خوانندگان برای ایجاد زندگی مورد نظرشان، ایجاد و آزمایش میکنند. اگر برخی از نقاط زودتر از بقیه قهوهای میشوند، پیتزا را برگردانید. پوست را مانند یک کفگیر غول پیکر زیر آن بلغزانید.
در اینجا من ابتدا دستورالعمل های سریعی را در مورد نحوه پخت پیتزا در خانه به شما ارائه می دهم، اما برای توضیحات و نکات دقیق تر در زیر حتما بخوانید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت یا حدود 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. تقریبا تمام آرد را به شکل آتشفشان روی میز قرار دهید. (فکر کنید Vesuvius… مناسب است زیرا ناپل پادشاه همه شهرهای پیتزا است!). پس از استراحت خمیر، با خمیر باقیمانده این کار را تکرار کنید. پنیر موزارلا پنیر انتخابی برای پیتزا است زیرا سنتی ترین پنیر است.
طرز تهیه پیتزا ساده
خمیر پیتزا با آردی درست می شود که نسبت به خمیر پیتزا که با همان مواد درست می شود، پروتئین بیشتری دارد. اگر 3 ماه در یخچال بگذارید ماندگاری بیشتری دارد. همیشه توصیه می شود خمیر پیتزا را در فر 450 درجه فارنهایت بپزید. شکل پیتزا دیپ دیش، شما نمی خواهید این پسر بد را دست کم بگیرید.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس بدون فر
هر چه مدت زمان بالا رفتن طولانی تر باشد، خمیر طعم بیشتری پیدا می کند. سپس 3 فنجان آرد، نمک، شکر و سبزی های خشک را با هم مخلوط کنید. سبزیجات در اینجا اختیاری هستند، اما لایه دیگری از طعم را اضافه می کنند که با سس پیتزا و تاپینگ ها بسیار خوب می شود. پوسته پیتزا بوبولی موجود است که بیشتر شبیه فوکاچیا است. قوام متراکم تری دارند و زودتر پخته می شوند.
برای اینکه مخمر شما خودش را بگیرد، دمای آب باید بین 110 تا 115 درجه فارنهایت باشد. به من اعتماد کنید، قبل از اینکه مادرم از تماس هایم در مورد اینکه چرا کار نمی کند خسته شده بودم، پول زیادی از دست دادم، فقط دماسنج خود را به من داد. می تواند دمای دقیق را با لمس تشخیص دهد و پس از تعداد زیادی خمیر شما نیز قادر خواهید بود. Giordano’s تحویل درب منزل را در هر نقطه از ایالات متحده ارائه می دهد.
این اشتباه کوچک می تواند کل غذا را خراب کند. پیتزای عالی همه چیز در مورد خمیر است، بدون شک. تاپینگ ها فقط روی کیک هستند، اگرچه مواد باکیفیت همیشه طعم بهتری خواهند داشت. خمیر جایی است که دانش، تجربه و اشتیاق پیتزاساز واقعاً به کار می رود.
خوب است وسط آن فویل بگذارید تا لبه پوسته در فر نسوزد. مراقب پیتزا باشید، مطمئن شوید که به اندازه کافی خنک است تا نسوزید، و برای لذت بردن از سبکی از پیتزا که به عنوان یک کلاسیک شهری شناخته می شود، آماده شوید. بعد از ورز دادن با دست یا در غذاساز، مرحله بعدی این است که خمیر ورز داده شده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. روی کاسه را با برس روغن زیتون بمالید تا خمیر نچسبد. روی کاسه را با پلاستیک یا حوله چای بپوشانید. بهبود اندازه خمیر را افزایش می دهد در حالی که طعم آن را توسعه می دهد.